در نسخه‌های قبلی Firefox قابلیتی وجود داشت که در زمان بستن و خروج از مرورگر، در صورتی که بیش از یک زبانه باز بود، پیام هشداری نمایش داده شده و در صورت تمایل کاربر، امکان ذخیره کردن session و وضعیت زبانه‌ها موجود بود تا در آینده با اجرای مجدد فایرفاکس بتوان وضعیت مرورگر را از همان نقطه ادامه داد.

متاسفانه این قابلیت در فایرفاکس 4 به صورت پیشفرض غیر فعال است.

اما برای فعال کردن آن می‌توانید به about:config مراجعه نموده و با جستجوی کلمه quit مقدار دو متغیر browser.showQuitWarning و browser.warnOnQuit را به true تغییر دهید.

با این کار قابلیت هشدار و ذخیره‌سازی وضعیت Tab ها مجددا فعال خواهد شد.

Print this pageEmail this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on RedditShare on TumblrShare on StumbleUponPin on Pinterest